Myymälä- ja varastokalusteet kierrätyksen ja kunnostuksen kautta uusiokäyttöön!
Myymälä- ja varastokalusteet kierrätyksen ja kunnostuksen kautta uusiokäyttöön!

KIERRÄTYS

Onko kiertotalous ja oman hiilikädenjäljen lisääminen ollut mielessä?

Hyllymix on jo yli kaksikymmentä vuotta uskonut kierrätyksen tärkeyteen. Pidämme itseämme edelläkävijänä tällä toimialalla.
Uskomme edelleenkin vahvasti uusiokäyttöön ja jokainen yritys pystyy omilla teoillaan pienentämään ympäristövaikutuksia.

Tuotteiden varastointi omassa varastossa on tietoinen valinta. Käytettyjen tuotteiden varastointi keskitetysti auttaa meitä toimittamaan kalustekokonaisuuksia ja -tilauksia yhdellä kuljetuskerralla, myös meidän omat ostot tehdään samalla periaatteella. Kiinnitämme siis huomiota myös kuljetuksiin.

Kunnostettavat myymäläkalusteet maalataan tarvittaessa lähialueen sopimusmaalaamossa ja tuoteostot ovat tietoisesti suunnattuja lähialueisiin. Kiinnitämme myös huomiota tavarantoimittajien tuotantoprosesseihin.
Matkamme jatkuu tulevaisuudessakin kohti parempia ympäristötekoja.

Ostamme varasto- ja päivittäistuotteiden myymäläkokonaisuuksia ja toivomme yhteydenottoa, jos kalusteiden myynti tulee ajankohtaiseksi. Hoidamme myös myymälä- ja varastopurkauksia liittyen kalusteiden ostoihin. Tarjoamme myös apua muutoksissa kalustamisprojekteissa.
Tehokkaiden toimintatapojen, käytetyn tavaran oikea käsittely sekä lajittelu jo työmaalla auttavat meitä vähentämään hiilijalanjälkeämme.

Kierrätetyn tuotteen ei tarvitse olla kuluneen ja tylsän näköinen. Metallisten myymäläkalusteiden uudelleenmaalaus pulverimaalilla ratkaisee tämän ongelman. Kierrätetty ja tarvittaessa kunnostettu tuote tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden jopa yksilölliseen ja omannäköiseen myymäläsisustukseen, esimerkiksi valitsemalla myymäläkalusteisiin oman väriratkaisun. Trendivärinä tällä hetkellä on ehdottomasti musta väri myymälän peruskalusteisiin. Meitä ilahduttaa asiakkaiden omat ideat ja ratkaisut, jotka saavat ehdottomasti näkyä tämän päivän myymälässä. Kivijalkamyymälä on jatkossakin elämysympäristö, jonka pitää puhutella asiakkaan aistit.Loading...