Meiltä parhaat kalusteratkaisut myymälään ja varastoon!-    TUOTTEET
   -    SUUNNITTELU    -    OTA YHTEYTTÄ   -Miksi Hyllymix?1

Asiantunteva palvelu

Pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta pystymme totetuttamaan asiakaskohtaisia ratkaisuja.

2

Laadukkaita tuotteita

Olemme määrätietoisesti hakeneet tavarantoimittajia läheltä, jotta pystyisimme tutustumaan tuotantoprosesseihin ja takaamaan tuotteidemme hyvän laadun.
3

Uusiokäyttö

Kalusteiden uusiokäyttö on ollut tärkeä osa toimintaamme jo yrityksemme alkumetreistä lähtien.
4

Nopea toimitus

Meiltä löytyy varastosta iso määrä tuotteita, jotka mahdollistavat  nopeita toimituksia.
5

Oma tuotekehitys

Kehitämme uusia tuotteita ja ratkaisuja kun tarjontamme ei vastaa kysyntää.
6

Luotettava

Inhimillisyys, rehellisyys ja avoimuus ovat arvomaailmamme pohja. Näitä arvoja vaalimme niin työyhteisössämme kuin asiakassuhteissa.
HYLLYMIX OY

Hyllymix Oy, on Kokkolassa, toimiva perheyritys, joka myy metallisia varasto- ja myymäläkalusteita eri alojen yrityksille sekä kuluttaja-asiakkaille.

Yrityksen toiminta tällä alalla on alkanut vuonna 1997, käytettyjen myymäläkalusteiden välityksillä ja asennuksilla. Vuosien varrella kehitys on vienyt meitä kohti yhä laajenevaa asiakaskuntaa ja tuotevalikoimaa. Myymäläkalusteiden uusiokäyttö on vieläkin tärkeä osa toimintaamme. Tänään tarjoamme käytettyjen tuotteiden lisäksi myös uusia myymälä- ja varastokalustetuotteita.

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja laadukkaan palvelutason ylläpitäminen ohjaa jokapäiväistä toimintaamme. Pirteän ja pienen työyhteisön sisältä löytyy suurta kiinnostusta kehittää suunnittelutaitoja, sekä etsiä uusia tuote- ja palveluratkaisuja. Haluamme aidosti toteuttaa asiakkaiden suunnitelmat.

Tarjoamme palveluitamme ihmisinä ihmisille. Keskustelemme mielellämme asiakkaiden kanssa ja toivomme että asiakkaat rohkeasti uskaltavat lähestyä meitä myös puhelimitse.

Arvostamme toiminnassamme luotettavia ja laatutuotteita valmistavia ja tarjoavia yhteistyökumppaneita.
Tavaratoimittajien toiminnan läpinäkyvyys ja arvomaailma tuo aina lisäarvoa yhteistyöhön.Loading...