HYLLYMIX OY

Historia

Grundaren av Hyllymix Oy, Matti Haapala, föddes 1959 till en företagarfamilj som lät sin sitt yngsta barn växa upp på golvet i en byaffär. Han blev också den som övertog verksamheten. Inköp av ett parti begagnad butiksinredning, blev början på den verksamhet som idag drivs inom Hyllymix. Erfarenheten som förvärvades under tiden som chef i en butiksmiljö, har visat sig vara till stor nytta i den nuvarande verksamheten.

Hyllymix verksamhet och utveckling intresserar hela familjen. En ny generation har under år 2018 utmanat sig själv och öppnat dörren till företagsvärlden.


Verksamhetsområde

Hyllymix Oy, i Karleby, är ett familjeföretag som säljer begagnad och ny lager- och butiksinredning i metall, till både företag och konsumenter. Företagets verksamhet inleddes 1997 med försäljning och montering av begagnade butiksinredningar. Genom åren har utvecklingen lett oss till ett allt större kundunderlag och utökat produktsortiment. Återanvändning av butiksinredningar är fortfarande en viktig del av vår verksamhet. Idag erbjuder vi även nya butiks- och lagerprodukter. 


Tjänster och samarbete

Anpassade kundlösningar och upprätthållande av god kundservice styr vår dagliga verksamhet. Inom vår fräscha och lilla arbetsgemenskap hittas ett stort intresse för att utveckla planeringsfärdigheter, samt att söka nya produkt- och tjänstelösningar.

Vi vill verkligen vara med och förverkliga våra kunders önskemål.


Vi erbjuder våra tjänster som människor åt människor. Varje arbetstagare, med sina egna värdefulla egenskaper, utgör en kvalitativ bas i våra kundkontakter. Vi kommunicerar gärna med våra kunder och önskar att kunderna även vågar ringa oss.

Av våra produktleverantörer förväntar vi oss kvalitetsprodukter, en transparent verksamhet och god värdegrund. 


Målgrupper

Vi levererar metalltillverkade butiksinredningar till hela Finland och till butiksmiljöer i alla storleksklasser. Basmaterialet kompletteras ofta med kundspecifika tillbehör.

Även gällande lagerinredningarna betjänar vi alla kundkategorier. Allt från tung industri, till minsta enmansföretag, hittar passande produktlösningar.

Privata konsumenter hittar produkter till förvaring, bilstall och heminredning

Loading...